Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania.Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u.Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi.Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.Szczegółowe informacje na stronie:https://biuletyn.lublin.eu/bs5/praca/ogloszenia-o-naborze/
Wymagania konieczne:Zawód: Kucharz*
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania inne:średnie lub średnie branżowe branżowe, zasadnicze zawodowe lub zasadnicze branżowe - o odpowiednim profilu umożliwiającym wykonywanie zadań na stanowisku,mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku
Miejsce pracy:Lublin
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:od 4 666 PLN